Så här funkar det!

Via guldskiva.se hyr ni en äkta guldskiva av Svenskt Rockarkiv i Hultsfred. Genom att hyra en guldskiva får ni inte bara ett exklusivt objekt till ert kontor eller vardagsrum utan ni stöder också Svenskt Rockarkiv och dess kulturarbete med svensk populärmusik.

Betalning

En guldskiva hyr ni minst ett år med möjlighet till förlängning. På hemsidan betalar ni för ett eller flera års hyra, när betalningen är oss tillhanda skickas guldskivan till er tillsammans med ett äkthetsintyg från Svenskt Rockarkiv.

Förlängning och uppsägning

Vill ni förlänga hyrestiden väljer ni att inte säga upp hyresavtalet. Hyran förlängs då med ett år i taget. Vill ni säga upp avtalet gör ni det en månad innan hyrestidens utgång. Uppsägning kan göras till info@guldskiva.se eller på 0495-69673

Försäkring

Då guldskivan är Svenskt Rockarkivs egendom och används hos er är det viktigt att er försäkring även täcker detta föremål. En guldskivas värde varierar mellan ca 10.000:- - 20.000:-

Ett urval av alla skivor

Här ser du några exempel på guldskivor som finns i vårt stora arkiv.

Dom andra

Kent

Dom andra

Man ska leva för varandra

Trio me' Bumba

Man ska leva för varandra

The final cut

Pink Floyd

The final cut

This is not America

David Bowie

This is not America

Ge bort ett presentkort!

Varför inte ge bort ett presentkort på guldskiva.se?
En unik, annorlunda och uppskattad julklapp.

Läs mer

Se vilka andra som använt
sig av vår tjänst

Att hyra en guldskiva kan ha flera syften. Kanske vill ni ha Er låt som guldskiva hängande i vardagsrummet, en guldskiva på kontoret som pryder en vägg. En kickoff eller temakväll med någon speciell artist, möjligheterna är många.

Fler referenser

Exempel där guldskivorna användes som rekvisita i filmen Monica Z

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår